Fine tøjklemmer

mundmotorik

Jeg har har været på natte arbejde de sidste 4 nætter, så har simpelthen ikke haft overskud til at blogge ):

Jeg har dog været i mit kreative hjørne, og lavet en fiskedam til Alberte på knap to år. Hun har et fint sprog, vi er bare landet i en træls fase hvor alt og alle er ”yd yyyyd” som hun siger. Hun er dybt frustreret over denne fase, for der er så meget hun gerne vil fortælle.

Vi læste os frem til at man kan træne mundmotorik ved at puste sugerør osv. hvilke der stimulere sproget. Dette skulle absolut ikke være kedeligt, og blev til en fin fiskedam. Det gælder om at suge, holde fisken på enden af sugerøret og fører den fra den ene ”dam” til den anden. IMG_4901

Den lille dame elsker det (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine tøjklemmer